Hulp & Veel Gestelde Vragen (FAQ)

 

Heeft u vragen?


Hier hebben wij de meest voorkomende vragen van klanten met de juiste antwoorden voor u samengevat. Indien uw vraag hier niet tussen staat, neem dan contact met ons op via:

E-mail: [email protected]

 

Hoe hoog zijn de verzendkosten?


Wij versturen binnen Nederland met DHL vanaf € 5,95. Gedetailleerde informatie vindt u hier.
 
 


Hoe lang is de levertijd? 

Wij produceren alle bestellingen binnen 1 werkdag (standaard). Bestellingen die wij voor 12:00 ontvangen worden veelal dezelfde dag nog verstuurd.

 


Moet ik mijn ontwerp spiegelen?

Nee, stuur ons a.u.b. geen gespiegelde ontwerpen/bestanden.

 

Is er een quantumkorting bij grotere aantallen?


Ja, neem bij grotere aantallen a.u.b. contact met ons op via mail; [email protected]. Wij zullen u een passende offerte mailen.

 


Welke bestandsformaten kan ik aanleveren? 


U kunt de volgende bestanden, zonder problemen, gebruiken: pdf .jpg .tif .bmp .png .gif .cdr .ai .psd. Verdere informatie vindt u onder Bestandsformaten.

 


Op mijn datumstempel is de jaarband verlopen, wat kan ik doen? 

De jaarband kan niet worden vervangen, er zal een nieuwe stempel besteld moeten worden.
 

 


Ik ben verhuisd? Moet ik een nieuwe stempel bestellen? 

Nee, u kunt volstaan met het bestellen van een nieuw tekstplaatje. Zoek uw gewenste model uit in onze webshop. Daarna kunt u het oude plaatje makkelijk vervangen door het nieuwe. (Belangrijk! Verwissel ook het meegeleverde stempelkussen). Het vervangen van tekstplaatjes op houten monturen raden wij af.

 


Kan ik officiële stempels bestellen?

U kunt bij ons officiële stempels bestellen (zoals universiteits-preegstempels, stempels voor certificaten of officiële documenten), hiervoor moet u wel de schriftelijke toestemming van de desbetreffende instantie kunnen overleggen. U zult begrijpen, dat als deze niet beschikbaar is, wij uw bestelling dan niet kunnen verwerken.

 


Kan een Word/Excel bestand verwerkt worden? 

Als u alleen beschikt over een Word/Excel bestand, stuur ons dit dan via de mail naar [email protected], Wij maken dan een offerte met drukproef. Vermeld dan ook het door u gebruikte lettertype, omdat dit niet meekomt en het bestand er bij ons heel anders uit kan zien.

 


Is er onverhoopt een fout geslopen in uw tekstplaat?

Aarzel niet en stuur ons uw reclamatie middels volgende klachtenformulier, of mail naar [email protected]Vermeld uw ordernummer en de reden voor de klacht. Wij zullen uitzoeken waar de fout is gemaakt en u een passende oplossing bieden.

 


U heeft het verkeerde artikel besteld?  

Als het een niet gepersonaliseerd product is, kunt u dit, zonder opgaaf van reden, binnen 14 dagen, gefrankeerd, naar ons retour sturen. Voeg het volledig ingevulde retourformulier toe aan uw pakket. Is het een gepersonaliseerd product, dan kunt u gebruik maken van het klachtenformulier, of stuur een mail naar [email protected].

 


Hoe kan ik betalen? 

Wij leveren alle bestellingen ook op rekening, met een betalingstermijn van 30 dagen. Na het ontvangst van de goederen kunt u kiezen of u via PayPal, creditcard of SEPA-bankoverschrijving wilt betalen.

 


Hoe vindt de levering plaats?

Wij versturen met DHL.

Laatst bekeken