Retouren

box_into

Wij streven ernaar om, hoewel het om gepersonaliseerde producten gaat, perfecte en foutloze stempels af te leveren. Helaas is dit, ondanks onze zeer hoge kwaliteitsnormen en diverse testen vóór verzending, niet altijd mogelijk. Wij willen ons hiervoor op deze manier verontschuldigen.

Wij hebben de meest voorkomende klachten, met bijpassende oplossing, voor u samengevat.

Eerst moet worden uitgezocht waar de fout is ontstaan. Omdat wij uw ontwerp 1:1 overnemen, mag worden aangenomen dat de fout al is gemaakt, voordat de stempel daadwerkelijk is besteld.

Stuur ons a.u.b. een kopie van het volledig ingevulde aanvraagformulier, zodat wij het resultaat kunnen vergelijken. In de meeste gevallen krijgt u korting op de vervangende tekstplaat, met de correcte tekst, aangeboden.

Indien wij de fout hebben gemaakt, ontvangt u uiteraard een nieuw gratis tekstplaatje.

 

Stuur ons door middel van het klachtenformulier a.u.b. een foto van de stempel, waarop duidelijk te zien is dat het tekstplaatje scheef geplakt is. U krijgt van ons z.s.m. een gratis vervanging toegestuurd. Indien het om een zelf inktende stempel gaat, ontvangt u van ons een gratis tekstplaatje om te vervangen, bij een houten handstempel wordt de stempel compleet opnieuw gemaakt.

Meld ons a.u.b. het manco via het klachtenformulier. Het ontbrekende artikel wordt dan gratis direct nagestuurd.
 
+ De afdruk is niet goed of onvolledig?

Stuur ons a.u.b. via het klachtenformulier een foto van de afdruk. In de meeste gevallen is het voldoende om een gratis vervangend tekstplaatje op te sturen.
 
U ontvangt per email een verzendbericht van GLS. In de mail is een link naar GLS, hier kunt u de actuele status van uw pakket bekijken. Als u zelf het pakket niet persoonlijk kunt aannemen, wordt het ook vaak bij de buren of een bij een depot afgegeven. U ontvangt dan een mededeling van aflevering met de vermelding waar uw pakket is afgeleverd. Is volgens de track en trace gegevens uw pakket wel afgeleverd, maar u heeft het pakket niet ontvangen, meldt ons dit via het klachtenformulier.
Als er een vertraging in de levering komt door toedoen van de stempels.com, dan ontvangt u van ons een bericht.

Neem a.u.b. meteen contact met ons op door middle van het klachtenformulier. Een retourzending is vaak niet nodig. De vervanging vindt, na verificatie, zo snel mogelijk plaats.
Pakketten zonder porto, of onder rembours, worden niet aangenomen.

Het 14-dagen retourrecht geldt niet voor gepersonaliseerde producten. Als u niet tevreden bent, of er moet een wijziging plaatsvinden, dan komen we daar samen wel uit. Neem a.u.b. contact met ons op via het klachtenformulier.

 

Retouren
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te vullen
De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.